Bevalling fotografie

De bevalling is een gebeurtenis die je nooit vergeet, maar die je misschien door alle emoties niet helemaal bewust meekrijgt. Het is een intiem moment, één die je niet met iedereen wilt delen. Maar ook is het een van de mooiste momenten uit jullie leven die je zelf door het moment vaak niet zo vast gelegd krijgt als dat je eigenlijk zou willen.

In het weekend komt er €25 bovenop de prijs. De reiskosten buiten Hengelo zijn €0,30 per km.

Uitgelicht werk

Extra informatie over een Bevalling fotoshoot

Vaak worden partners of verpleegkundigen gevraagd om wat foto’s van de bevalling te maken. De toekomstige papa’s zijn alleen net zo nerveus als jij en hebben vaak geen zin om zich bezig te houden met het maken van foto’s. De verpleegkundigen hebben er misschien geen tijd voor en zo vallen de foto’s vaak toch tegen..

Voor de shoot

Vanaf de kennismaking tot na de bevalling hou ik contact met de ouders. Daarnaast sta ik vanaf het moment dat jij 38 weken zwanger bent, 24 uur per dag klaar om naar jullie toe te komen. Ook tijdens nachten, weekenden en feestdagen. Dat maakt een geboortereportage erg arbeidsintensief, waardoor de prijzen voor geboortefotografie wat hoger zijn.

Ik heb een rondleiding gehad op de O.K. in Enschede en daar mag ik aanwezig zijn bij geplande keizersnedes. Als een bevalling onverwachts een keizersnede wordt is het afhankelijk van het medisch personeel of ik mee mag om alles vast te leggen.

  • Bij een reistijd van meer dan een half uur komt er €50 bovenop de prijs
  • Bij een reistijd van meer dan een uur komt er €75 bovenop de prijs

Tijdens de shoot

Wanneer de bevalling begint nemen jullie contact met mij op. We houden contact en vanaf 4 cm ontsluiting kom ik jullie kant op. Tijdens de bevalling leg ik alles vast wat er gebeurd, dit kan bij jullie thuis, maar ook in het ziekenhuis. Begint de bevalling thuis maar moeten jullie alsnog naar het ziekenhuis, dan volg ik jullie!

Tijdens het fotograferen ben ik zoveel mogelijk op de achtergrond aanwezig en richt ik me op alle details en emoties van de dag. Het is en blijft jullie moment samen. Het is zo bijzonder wanneer jullie kindje voor het eerst op de wereld komt, het eerste huiltje, de eerste aanrakingen en het doorknippen van de navelstreng. Alles gaat in een waas voorbij. Door middel van de foto’s kunnen jullie deze bijzondere momenten nogmaals herbeleven. Ook kunnen de foto’s helpen bij het verwerken van een wat minder prettige bevalling.

Na de geboorte maak ik (indien gewenst) nog foto’s van de controles, de eerste voeding en de eerste momenten met papa en eventuele broertjes en zusjes.

Je kunt op mij vertrouwen dat ik alleen de smaakvolle kant van de geboorte vastleg.

Na de shoot

Je ontvangt van mij binnen enkele dagen na de geboorte de factuur. Deze dient binnen 14 dagen betaald te zijn. Zodra ik de betaling heb ontvangen verstuur ik de foto’s binnen twee weken via Wetransfer.com. Mochten jullie een foto eerder willen gebruiken voor een geboortekaartje of sociale media dan stuur ik binnen een werkdag een aantal foto’s op.

De foto’s worden NOOIT zonder toestemming online geplaatst!

Boek een bevalling shoot

Menu Mail Bel App