Borstvoeding fotografie

Tijdens een borstvoedingsfotoshoot maak ik foto’s tijdens het voeden van je kindje. Met de foto’s leg je een waardevolle herinnering vast van iets wat misschien snel voorbij is. Je weet niet hoelang je je kindje borstvoeding kunt geven. De foto’s kunnen bij jullie thuis, in de studio of op een mooie locatie gemaakt worden. Dit is afhankelijk van wat voor een foto’s je wil en waar jullie je comfortabel voelen!

In het weekend komt er €25 bovenop de prijs. De reiskosten buiten Hengelo zijn €0,30 per km.

Extra informatie over een Borstvoeding fotoshoot

Voor de shoot

Bel, mail of app mij om te reserveren (zie contactpagina voor gegevens). Samen kijken we naar een datum en een locatie. Dit kan bij mij in de studio, op locatie of bij jullie thuis, wat jullie fijn vinden! Indien jullie de fotoshoot op een buitenlocatie willen laten plaatsvinden houden we het weerbericht in de gaten.

  • Bij een reistijd van meer dan een half uur komt er €50 bovenop de prijs
  • Bij een reistijd van meer dan een uur komt er €75 bovenop de prijs

Tijdens de shoot

Een borstvoedingsshoot duurt net zolang als je kindje wil drinken. Dit verschilt per kind. Zodra je kindje klaar is met de voeding maak ik nog wat ‘normale’ foto’s van je kindje.

Na de shoot

Na de fotoshoot ga ik bezig met het selecteren en bewerken van de foto’s. U ontvangt het aantal vooraf afgesproken foto’s. De foto’s worden in principe via WeTransfer verstuurd. De optie voor de foto’s op een USB-stick is er voor €7,50.

Boek een borstvoeding shoot

Uitgelicht werk

Menu Mail Bel App