Veelgestelde vragen

Hier komt nog een introtekst over de veelgestelde vragen.

 • Waar zit Maaike Hogebrug Fotografie gevestigd?

  Ik zit gevestigd in Hengelo, 3 minuten vanaf de snelweg (afrit 28) en 15 minuten lopen vanaf het station. De studio bevindt zich achter mijn huis aan de Javastraat 75.

 • Waar worden de foto’s gemaakt?

  Newbornshoots vinden meestal plaats bij het gezin thuis. Familie of kinderfotoshoots doen we vaak op mooie buitenlocaties in en rondom Hengelo.

  Wanneer je een fotoshoot boekt overleggen we samen waar de foto’s gemaakt gaan worden. Een mooie buitenlocatie is aan te raden, op die manier zijn er meer mogelijkheden qua setting, licht en sfeer.

 • Wat zijn de prijzen?

  De prijzen verschillen per fotoshoot. Je vindt de prijzen bij info en tarieven.

 • Welke kleding moet ik aan?
  1. Het allerbelangrijkst is dat je iets aantrekt waar je je goed in voelt – dat is namelijk echt te zien aan de foto’s! Kies kleding die goed past, en waar jij je mooi in voelt. Kleding waarvan jij vindt dat je er mooi in bent, doen je dat heerlijke gevoel ook uitstralen, en dat zie je terug in de foto’s.
  2. Probeer drukke prints zoveel mogelijk te vermijden. Hele drukke prints leiden enorm af van hetgeen waar het uiteindelijk om gaat in de foto: jullie zelf! Wanneer de kleding rustig is, gaat de aandacht naar de personen.
  3. Als je met meerdere personen op de foto gaat, is het altijd leuk om de kleuren op elkaar af te stemmen. Maar denk aan punt 1, trek wel iets aan wat jij mooi vindt. Je kunt denken aan pasteltinten, of juist allemaal in verschillende tinten grijs, gecombineerd met wit.

  Lees voor meer tips verder op mijn blog!

 • Wat voor een kleding moet ik meenemen voor mijn kind?

  Trek je kind vooral iets aan waar hij of zij zich prettig in voelt! Lekker stoer, vintage, kanten jurkje, zachte kleuren of wit. Probeer ook voor kinderen hele drukke printjes te vermijden, dit kan erg afleiden. Voor kinderen zijn accessoires leuk om mee te nemen. Zijn of haar favoriete knuffel, bretels, een petje of een haarbandje.

  Neem ook verschillende kledingsetjes mee, dan kunnen we samen bekijken wat leuk staat. (En als er iets vies wordt heb je wat reserve kleding!)

 • Op welke manier ontvangen we de foto’s?

  Zodra de fotoshoot betaald is (contant na afloop van de fotoshoot of per factuur) ontvangen jullie binnen drie weken de foto’s digitaal. Ik verstuur de foto’s via WeTransfer. Hoe dat werkt kun je hier lezen. Vergeet niet om de bestanden meteen goed op te slaan, de link blijft namelijk maar zeven dagen geldig!

 • Worden de foto's online (website/social media) gebruikt?

  Ja, de foto’s worden online gebruikt tenzij jullie vooraf hebben aangegeven dit niet te willen. Ik ben trots op mijn foto’s en wil deze daarom graag delen!

Menu Mail Bel App