Bevallingsverhaal Véda

Marlijn moest vanwege haar hart onder volledige narcose tijdens de bevalling van hun dochtertje Véda. Hieronder lees je het verhaal van Marlijn en zie je een deel van de foto's die ik gemaakt heb!

Marlijn verteld:
Bij 12 weken zwangerschap hoorden mijn man en ik dat ik, i.v.m. mijn verslechterde hartafwijking, hoogstwaarschijnlijk onder narcose een keizersnede zou krijgen. Vanaf dat moment bedacht ik me al dat wanneer dit inderdaad zo zou zijn ik een geboortefotograaf erbij wilde hebben. Onze oudste dochter Nilah is middels spoedkeizersnede geboren en daar heb ik weinig beelden van en zelf weet ik er maar weinig meer van. Bij deze (voor mij de laatste) bevalling wilde ik dit graag anders. Al snel kwamen we uit bij Maaike. Zij mag fotograferen binnen het MST en ze had onlangs ook al een keizersnede vastgelegd. Na een kennismakingsgesprek waarbij onze kids gezellig speelden voelde het voor ons goed dat Maaike bij dit intieme moment aanwezig zou zijn.
Op 4 oktober 2019 stond de keizersnede gepland. Vanaf het moment dat wij het ziekenhuis binnenstapten tot op de verkoeverkamer was Maaike en haar fotocamera bij ons. Het heeft ons prachtige beelden opgeleverd! Ook zijn de foto’s belangrijk voor mij om alles te verwerken. Ik ‘sliep’ toen onze dochter Véda ter wereld kwam maar door de foto’s en het gesprek achteraf weet ik hoe alles is gegaan en is dit ook nog eens mooi vastgelegd. Ontzettend waardevol!

Terug naar overzicht

Menu Mail Bel App