Bruiloft fotografie

Jullie gaan trouwen, van harte gefeliciteerd! Een bruiloft is een dag vol liefde, geluk en emotie. Een dag om nooit meer te vergeten! Zorg er daarom voor dat je deze dag voor altijd vastlegt, met mooie foto’s in de door jullie gewenste stijl. 

Ik vind het belangrijk dat alles gaat zoals jullie dat in gedachten hebben. Daarom ga ik voor de bruiloft uitgebreid met jullie in gesprek en denk ik graag met jullie mee. Zo kunnen we samen op zoek gaan naar de perfecte locatie en stijl voor de fotoshoot.

In het weekend komt er €35 bovenop de prijs. De reiskosten buiten Hengelo zijn €0,35 per km.

Uitgelicht werk

Extra informatie over een Bruiloft fotoshoot

Voor de shoot

Wanneer jullie voor mij hebben gekozen als jullie trouwfotograaf spreken we snel een datum af voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek wil ik jullie beter leren kennen, en bespreken we uitgebreid jullie dag zodat we beide weten wat we kunnen verwachten. Ik vertel jullie over hoe ik werk en jullie vertellen mij een paar geheimpjes. (Wat is het gekste wat jullie gedaan hebben? Hoe hebben jullie elkaar ontmoet?) We houden tot aan de dag zelf contact over jullie bruiloft en jullie plannen. In overleg bespreken we de locatie waar de trouwfoto’s gemaakt zullen worden. Ik vind het fijn als jullie tijdens het eerste gesprek een paar foto’s laten zien die jullie aanspreken. Zo weet ik wat jullie willen!

Tijdens de shoot

Op de grote dag ben ik ruim op tijd aanwezig. Door de dag heen zul je mij geen aanwijzingen horen geven. Ik werk op de achtergrond en jullie zullen daardoor nauwelijks doorhebben dat ik er ben. Ik vind het fijn om in de massa op te gaan, zo kan ik mooie, ongedwongen foto’s maken van jullie, de familie en vrienden. Tijdens de fotoshoot zal ik jullie begeleiden en zorg ik ervoor dat jullie kunnen ontspannen en genieten van elkaar!

Na de shoot

Na de bruiloft ga ik hard voor jullie aan het werk om de foto’s te selecteren die jullie dag het best weergeven. Een paar dagen na de bruiloft plaats ik op mijn website een preview blog met de eerste foto’s. Zo kunnen jullie de trouwfoto’s meteen delen met al jullie vrienden en familie. Na betaling ontvangen jullie alle foto’s op jullie USB-stick professioneel bewerkt en in hoge resolutie.

Reistijd en extra kosten

  • Bij een reistijd van meer dan een half uur komt er €50 bovenop de prijs
  • Bij een reistijd van meer dan een uur komt er €75 bovenop de prijs

Boek een bruiloft shoot

Menu Mail Bel App