Cake smash fotoshoot Hengelo

Vier de eerste verjaardag van je kindje op een onvergetelijke manier! Laat hem of haar heerlijk smeren en genieten en leg dit voor altijd vast door middel van een Cake smash fotoshoot Hengelo! Dan zit je bij Maaike Hogebrug Fotografie goed!

Waarom een cake smash?

Vier de eerste verjaardag van je kind op een onvergetelijke manier met de cake smash fotoshoot Eerst worden er foto’s gemaakt zonder taartje, daarna wordt het taartje er bij gepakt en is het tijd om lekker te knoeien! De cake smash fotoshoot wordt meestal een maand voor de verjaardag gepland, maar kan natuurlijk ook eerder. Op die manier kunnen de foto’s gebruikt worden voor uitnodigingen of kaartjes. Ze mogen zelf ontdekken hoe het is om met zo een taart te mogen spelen. Soms zullen ze wat aanmoediging nodig hebben van papa of mama, maar dat is natuurlijk geen probleem!

Cake smash fotoshoot Hengelo

De cake smash fotoshoot wordt bij mij in de thuisstudio gedaan. Vergeet niet aan te geven of jullie zelf het taartje regelen of dat ik dat voor jullie ga doen voor een kleine meerprijs!

Is jouw kindje bijna jarig? Neem dan nu vrijblijvend contact met mij op voor het plannen van dit feestje!

Menu Mail Bel App