Cakesmash fotografie

Jullie kindje is bijna 1 jaar!  Vier de eerste verjaardag van je kindje op een onvergetelijke manier! Laat hem of haar heerlijk smeren en genieten en leg dit voor altijd vast!

In het weekend komt er €35 bovenop de prijs. De reiskosten buiten Hengelo zijn €0,35 per km.

Uitgelicht werk

Extra informatie over een Cakesmash fotoshoot

Setting

Er zijn verschillende mogelijkheden wat betreft de setting. Hieronder zien jullie verschillende opties; de achtergronden zijn met elkaar te combineren. Hebben jullie zelf een idee? Stuur dan gerust een voorbeeld op! Alles is bespreekbaar. Wel houd ik van neutrale kleuren, zoals hieronder te zien is. Verder vind ik het altijd leuk als er persoonlijke items mee worden genomen met bijvoorbeeld de naam of favoriete knuffel!

Taart

Het taartje kunnen jullie zelf regelen, maar ik kan het ook voor jullie maken. Voor €30 krijgen jullie een naked cake (dieren, bloemen of basic) of een grote cupcake (kleur in overleg maar onderkant is altijd cake kleur).
Als je kindje een allergie heeft, wil je dit dan even doorgeven?

Maaike Hogebrug Fotografie
Maaike Hogebrug Fotografie
Maaike Hogebrug Fotografie

Kleding

Soms wordt het een grote bende! Zorg er daarom voor dat jullie een extra setje kleding meenemen. Qua outfit(s) de volgende tips; geen felle kleuren of drukke printjes, dit kan erg afleiden! Probeer het te laten passen in de setting. De vloer in de studio is vrij koud, iets aan de beentjes is dan wel fijn! Ten slotte is er een grote kans dat jullie als ouders ook vies worden door al het gespetter van taart en slagroom. Vergeet daarom niet om voor jullie zelf een extra setje kleding in een tas mee te nemen.

 

Maaike Hogebrug Fotografie

Voor de shoot

Voor het reserveren van jullie fotoshoot kun je mij bellen, mailen of appen. Dan kijken we samen naar een datum die voor ons allebei mogelijk is! De cakesmash fotoshoot wordt bij mij in de studio gedaan. Ik raad aan om de fotoshoot rond de 11 maanden te plannen. Zo weten we zeker dat jullie de foto’s ruim optijd ontvangen en eventueel kunnen gebruiken voor een uitnodiging/kaartje. Qua planning is het handig om de fotoshoot vlak na het slapen te doen, zo vrolijk mogelijk! Onthoud dat niet alle kindjes direct met hun gezicht in de taart duiken. Wees niet teleurgesteld als dit niet gebeurt, ze hebben een beetje tijd nodig om te wennen. Meestal weten ze niet wat het is en moeten we het even voordoen of het laten proeven. Een tip: Oefen thuis alvast met een kleine cupcake!

Het is handig om de volgende dingen mee te nemen als jullie mijn kant op komen:

  • Eten en drinken voor de kleine
  • Favoriete speelgoed
  • Handdoek voor na het badje

Broers/zussen

Probeer oppas te regelen voor broer(s) en/of zus(sen)! Alle aandacht gaat tijdens de shoot naar de kleine en daarnaast is er ook nog eens taart. Vaak vinden oudere broer(s) en/of zus(sen) dit niet zo leuk en worden ze jaloers of vervelend. Dit kunnen we ze echt niet kwalijk nemen en is gewoon lastig!

Tijdens de shoot

Eerst worden er foto’s gemaakt zonder taartje, daarna wordt het taartje er bij gepakt en is het tijd om lekker te knoeien! Ze mogen zelf ontdekken hoe het is om met zo een taart te mogen spelen. Soms zullen ze wat aanmoediging nodig hebben van papa of mama maar dat is natuurlijk geen probleem!

Na de shoot

Na de fotoshoot kunnen jullie thuis online een selectie maken tussen de foto’s. Na betaling van de factuur (binnen 14 dagen) ontvangen jullie de gekozen foto’s per mail (WeTransfer).

Boek een cakesmash shoot

Menu Mail Bel App