Cakesmash fotografie

Vier de eerste verjaardag van je kindje op een onvergetelijke manier! Laat hem of haar heerlijk smeren en genieten en leg dit voor altijd vast. Eerst worden er foto’s gemaakt zonder taartje, daarna wordt het taartje er bij gepakt en is het tijd om lekker te knoeien!

De cakesmash fotoshoot wordt meestal een maand voor de verjaardag gepland. Op die manier kunnen de foto’s gebruikt worden voor uitnodigingen.

In het weekend komt er €25 bovenop de prijs. De reiskosten buiten Hengelo zijn €0,30 per km.

Uitgelicht werk

Extra informatie over een Cakesmash fotoshoot

Kleding

Qua kleding is het leuk als het bij de versiering van de shoot/setting past. Vergeet niet om een handoek en een setje schone kleren mee te nemen.

Voor de shoot

Voor het reserveren van jullie fotoshoot kun je mij bellen, mailen of appen. Dan kijken we samen naar een datum die voor ons allebei mogelijk is! De cakesmash fotoshoot wordt bij mij in de studio gedaan. Vergeet niet aan te geven of jullie zelf het taartje regelen of dat ik dat voor jullie ga doen voor een meerprijs van €25,-.

We overleggen samen wat voor een setting jullie willen hebben, ik heb versiering in de studio liggen maar jullie mogen ook zelf iets meenemen waar bijvoorbeeld zijn/haar naam op staat.

  • Bij een reistijd van meer dan een half uur komt er €50 bovenop de prijs
  • Bij een reistijd van meer dan een uur komt er €75 bovenop de prijs

Tijdens de shoot

Afhankelijk van het gekozen pakket worden eerst de foto’s zonder het taartje gemaakt. Portretten van jullie kindje zelf, of misschien met het gehele gezin?

Daarna wordt het taartje er bij gepakt en is het tijd om te smeren! Ze mogen zelf ontdekken hoe het is om met zo een taart te mogen spelen. Soms zullen ze wat aanmoediging nodig hebben van papa of mama maar dat is natuurlijk geen probleem!

Na de shoot

Na de shoot ga ik bezig met het selecteren en bewerken van de foto’s. Jullie ontvangen het aantal foto’s dat bij het gekozen pakket hoort. De foto’s worden in principe via WeTransfer verstuurd. Naar wens kan ik een kaartje ontwerpen die je kunt gebruiken als uitnodiging voor de verjaardag!

Boek een cakesmash shoot

Menu Mail Bel App