Generatieportret fotografie

Een mooi, uniek generatieportret voor aan de muur! Dit is ook mooi voor een gezin, eens iets anders dan een standaard foto!
Bij het generatieportret maak ik de foto’s van de personen één voor één. Tijdens de nabewerking voeg ik de foto’s samen tot één mooie foto!

In het weekend komt er €25 bovenop de prijs. De reiskosten buiten Hengelo zijn €0,30 per km.

Uitgelicht werk

Extra informatie over een Generatieportret fotoshoot

Kleding

Ik raad altijd aan om verschillende kledingsetjes mee te nemen, zodat we samen kunnen bekijken wat het mooiste is voor de foto’s. Probeer felle kleuren en drukke printjes te vermijden, dit kan erg afleiden. Voor enkel het generatieportret met de zwarte achtergrond wil ik aanraden om donkere kleding te dragen.

Voor de shoot

Bel, mail of app mij om te reserveren (Contact). Samen kijken we naar een datum. Het generatieportret met de zwarte achtergrond wordt in de studio gemaakt. Voor de generatiefoto met de fotolijsten kunnen we naar buiten. Indien jullie de fotoshoot op een buitenlocatie willen laten plaatsvinden, houden we het weerbericht in de gaten. Bij slecht weer kunnen we de shoot verzetten.

  • Bij een reistijd van meer dan een half uur komt er €50 bovenop de prijs
  • Bij een reistijd van meer dan een uur komt er €75 bovenop de prijs

Tijdens de shoot

Tijdens de fotoshoot maak ik verschillende foto’s. De foto’s zullen per persoon en apart worden gemaakt.

Na de shoot

Na de shoot ga ik bezig met het selecteren en bewerken van de foto’s. Dit is ook wanneer alle aparte foto’s samengevoegd zullen worden tot één generatieportret. Jullie ontvangen het aantal foto’s dat bij het gekozen pakket hoort. De foto’s worden in principe via WeTransfer verstuurd. De afdruk kan worden opgehaald of naar jullie worden verzonden.

Boek een generatieportret shoot

Menu Mail Bel App