Newborn fotografie Hengelo

Je pasgeboren kind zal niet altijd zo klein blijven en daarom is het belangrijk dat je dit moment voor eeuwig vastlegt. In Hengelo kan je bij Maaike Hogebrug Fotografie prachtige foto’s van je newborn laten maken!

Foto’s van je newborn

Hoe leuk is het om over vele jaren nog terug te kunnen kijken naar de foto’s van wanneer je kind nog zo klein was? Newborn fotografie is de beste manier om deze herinneringen voor altijd vast te leggen. Je krijgt de leukste foto’s sowieso digitaal en zullen dus nooit verloren gaan.

De foto’s zijn zoals je mag verwachten van hoge kwaliteit. De bewerking van de leukste foto’s zijn inbegrepen. Je ontvangt altijd alle leukste foto’s, hoeveel dit er zijn is afhankelijk van hoe de fotoshoot verloopt. Ik neem graag de tijd voor fotoshoots op die manier zitten er altijd leuke foto’s bij! Een newbornshoot duurt dan ook al gauw 2,5 uur. 

Een newborn fotoshoot doe ik meestal bij de klanten thuis op locatie. Dit is mogelijk doordat ik een mobiele studio heb. Voor de newbornfoto’s neem ik ook altijd verschillende kleden en props mee. Het is ook heel leuk om voor de newborn foto’s persoonlijke accessoires te gebruiken. Leuke accessoires met de naam van je kindje bijvoorbeeld.

Newborn fotografie Hengelo

Wacht niet te lang en neem tijdens je zwangerschap al contact met mij op. Op die manier kunnen we alvast een datum inplannen rond de uitgerekende datum, en wanneer je daadwerkelijk van je newborn bevallen bent zetten we samen nog even de puntjes op de i.

Menu Mail Bel App