Cakesmash Hengelo

Vier de eerste verjaardag van je kindje op een onvergetelijke manier! Laat hem of haar heerlijk smeren en genieten en leg dit voor altijd vast door middel van een Cakesmash fotoshoot in Hengelo! Dan zit je bij Maaike Hogebrug Fotografie goed!

Waarom een cakesmash fotoshoot?

Vier de eerste verjaardag van je kind op een onvergetelijke manier met de cakesmash fotoshoot Eerst worden er foto’s gemaakt zonder taartje, daarna wordt het taartje er bij gepakt en is het tijd om lekker te knoeien! De cakesmash fotoshoot wordt meestal een maand voor de verjaardag gepland, maar het kan natuurlijk ook eerder. Op die manier kunnen de foto’s gebruikt worden voor uitnodigingen en kaartjes. Ze mogen zelf ontdekken hoe het is om met zo een taart te mogen spelen. Soms zullen ze wat aanmoediging nodig hebben van papa of mama maar dat is natuurlijk geen probleem!

De cakesmash fotoshoot wordt bij mij in de thuisstudio gedaan. Vergeet niet aan te geven of jullie zelf het taartje regelen of dat ik dat voor jullie ga doen voor een kleine meerprijs!

Cakesmash Hengelo

Is jouw kindje bijna jarig? Neem dan nu vrijblijvend contact met mij op voor het plannen van een cakesmash in Hengelo!

Menu Mail Bel App