Cake smash fotoshoot Enschede

Vier de eerste verjaardag van je kindje op een onvergetelijke manier! Laat hem of haar heerlijk smeren en genieten en leg dit voor altijd vast door middel van een cake smash fotoshoot Enschede! Dan zit je bij Maaike Hogebrug Fotografie goed!

Waarom een cake smash fotoshoot?

Vier de eerste verjaardag van je kind op een onvergetelijke manier met de cake smash fotoshoot!  Eerst worden er foto’s gemaakt zonder taartje, daarna wordt het taartje er bij gepakt en is het tijd om lekker te knoeien! De cake smash fotoshoot wordt meestal een maand voor de verjaardag gepland, maar dit kan natuurlijk ook eerder. Op die manier kunnen de foto’s gebruikt worden voor uitnodigingen en kaartjes.

Cake smash fotoshoot Enschede

De cake smash fotoshoot wordt over het algemeen bij mij in de thuisstudio in Hengelo gedaan. Omdat Maaike Hogebrug Fotografie in het bezit is van een mobiele studio kan dit eventueel ook bij jullie thuis in Enschede gedaan worden. Vergeet niet aan te geven of jullie zelf het taartje regelen of dat ik dat voor jullie ga doen voor een kleine meerprijs!

Is jouw kindje bijna jarig? Neem dan nu vrijblijvend contact met mij op voor het plannen van dit feestje!

Menu Mail Bel App