Newborn fotografie

Wauwie wat leuk, jullie krijgen gezinsuitbreiding! Gefeliciteerd! Leg deze bijzondere gebeurtenis vast met prachtige foto’s. Je pasgeboren baby’tje is nog zo klein, maar dat duurt maar eventjes. De foto’s blijven daarentegen altijd! Zo kun je altijd terug kijken naar dat allereerste begin.

Het is verstandig om tijdens de zwangerschap al contact met mij op te nemen over het plannen van een newbornshoot. Dan houd ik een plekje vrij rond de uitgerekende datum. Wanneer je dan bevallen bent, neem je contact met me op en plannen we de shoot.

In het weekend komt er €35 bovenop de prijs. De reiskosten buiten Hengelo zijn €0,35 per km.

Uitgelicht werk

Extra informatie over een Newborn fotoshoot

Kleding

Qua kleding is het mooi om het rustig te houden. Een mooi effen boxpakje is altijd goed. Ik heb ook altijd wat opties bij mij wat jullie kunnen lenen. De kleding doet veel voor een foto.
Wanneer je felle kleuren of drukke printjes aantrekt, dan gaat de aandacht daar naartoe in plaats van jullie kindje. Voor ouders/ broers en zussen is hetzelfde mooi. Geen felle kleuren, drukke printjes of grote logo’s. Wel aarde tinten, mooie stofjes en laagjes. 

Ook maak ik vaak foto’s op het grote bed, het is mooi wanneer die ook met een lichte kleur opgemaakt is. Wanneer jullie dit niet hebben, heb ik altijd een sprei bij me die we op het bed kunnen leggen.

Voor de shoot

Bel, mail of app mij om te reserveren (zie contactpagina voor gegevens). Samen kiezen we een datum en een locatie. Dit kan bij mij in de studio of bij jullie thuis. Meestal doe ik een newbornshoot thuis bij de nieuwe ouders, in een vertrouwde omgeving voor moeder en kind waar alles binnen handbereik is.

Tijdens de shoot

De newbornshoot duurt langer dan een standaard fotoshoot, jullie kindje geeft namelijk zelf het tempo aan. Wanneer er even geknuffeld, gevoed of verschoond moet worden, nemen we hier rustig de tijd voor. Zo kan een newbornshoot soms wel twee uur lang duren! Ik zal mooie spulletjes meenemen die we als ‘prop’ kunnen gebruiken tijdens het maken van de foto’s. Als jullie zelf mooie accessoires hebben kunnen we die natuurlijk ook gebruiken! Hoe persoonlijker hoe mooier.

Na de shoot

Na de shoot ga ik bezig met het selecteren en bewerken van de foto’s. Jullie ontvangen het aantal foto’s dat bij het gekozen pakket hoort. De foto’s worden via WeTransfer verstuurd.

Reistijd en extra kosten

  • Bij een reistijd van meer dan een half uur komt er €50 bovenop de prijs
  • Bij een reistijd van meer dan een uur komt er €75 bovenop de prijs

Boek een newborn shoot

Menu Mail Bel App