Newborn fotografie

Wauwie wat leuk, jullie krijgen gezinsuitbreiding! Gefeliciteerd! Leg deze bijzondere gebeurtenis vast met prachtige foto’s. Je pasgeboren baby’tje is nog zo klein, maar dat duurt maar eventjes. De foto’s blijven daarentegen altijd! Zo kun je altijd terug kijken naar dat allereerste begin.

Het is verstandig om tijdens de zwangerschap al contact met mij op te nemen over het plannen van een newbornshoot. Dan houd ik een plekje vrij rond de uitgerekende datum. Wanneer je dan bevallen bent, neem je contact met me op en plannen we de shoot.

In het weekend komt er €25 bovenop de prijs. De reiskosten buiten Hengelo zijn €0,30 per km.

Uitgelicht werk

Extra informatie over een Newborn fotoshoot

Kleding

Het liefst fotografeer ik de pasgeboren kindjes bloot. Zelf is het verstandig om lichte/witte kleding te dragen. Zorg ervoor dat je baby’tje net een warm bad en een schone luier heeft gehad. Wanneer ik de spullen aan het opbouwen ben, kunnen jullie hem/haar voeden zodat de baby lekker in slaap valt tijdens het fotograferen.

Voor de shoot

Bel, mail of app mij om te reserveren (zie contactpagina voor gegevens). Samen kiezen we een datum en een locatie. Dit kan bij mij in de studio of bij jullie thuis. Meestal doe ik een newbornshoot thuis bij de nieuwe ouders, in een vertrouwde omgeving voor moeder en kind waar alles binnen handbereik is.

  • Bij een reistijd van meer dan een half uur komt er €50 bovenop de prijs
  • Bij een reistijd van meer dan een uur komt er €75 bovenop de prijs

Tijdens de shoot

De newbornshoot duurt langer dan een standaard fotoshoot, jullie kindje geeft namelijk zelf het tempo aan. Wanneer er even geknuffeld, gevoed of verschoond moet worden, nemen we hier rustig de tijd voor. Zo kan een newbornshoot soms wel drie uur lang duren! Ik zal mooie spulletjes meenemen die we als ‘prop’ kunnen gebruiken tijdens het maken van de foto’s. Als jullie zelf mooie accessoires hebben kunnen we die natuurlijk ook gebruiken! Hoe persoonlijker hoe mooier.

Na de shoot

Na de shoot ga ik bezig met het selecteren en bewerken van de foto’s. Jullie ontvangen het aantal foto’s dat bij het gekozen pakket hoort. De foto’s worden in principe via WeTransfer verstuurd. De optie voor de foto’s op een USB-stick is er voor €7,50.

Boek een newborn shoot

Menu Mail Bel App