Gezin fotografie

Tijdens de shoot met jullie gezin, gaan we samen op pad om veel plezier te hebben. Ondertussen geef ik jullie af en toe een opdrachtje en maak ik mooie spontane foto’s. Jullie hoeven zeker niet uitgebreid te poseren tijdens de shoot. We spelen wat spelletjes (vooral met de kids) en we bewegen lekker veel.

In het weekend komt er €35 bovenop de prijs. De reiskosten buiten Hengelo zijn €0,35 per km.

Uitgelicht werk

Extra informatie over een Gezin fotoshoot

Kleding

Bij foto’s met veel personen is het goed om na te denken wat jullie aantrekken. Zorg er voor dat de kleuren niet vloeken en dat jullie drukke printjes vermijden, dit kan erg afleiden. Ook staat het erg raar als iedereen in aardetinten is en er ineens iemand in een rood jurkje bij staat, dan gaat alle aandacht in de foto naar haar. Andere kledingtips vind je hier.

Voor de shoot

Bel, mail of app mij om te reserveren (zie contactpagina voor gegevens). Samen kijken we naar een datum en een locatie. Dit kan bij mij in de studio, op locatie of bij jullie thuis. Indien jullie de fotoshoot op een buitenlocatie willen laten plaatsvinden houden we het weerbericht in de gaten.

Tijdens de shoot

Tijdens een familiefotoshoot nemen we de tijd om verschillende setjes op de foto te zetten. Het hele gezin, maar ook alleen de kinderen of papa en mama met z’n tweeën.

Na de shoot

Na de shoot ga ik bezig met het selecteren en bewerken van de foto’s. Jullie ontvangen het aantal foto’s dat bij het gekozen pakket hoort. De foto’s worden in principe via WeTransfer verstuurd. De optie voor de foto’s op een USB-stick is er voor €7,50.

Reistijd en extra kosten

  • Bij een reistijd van meer dan een half uur komt er €50 bovenop de prijs
  • Bij een reistijd van meer dan een uur komt er €75 bovenop de prijs

Boek een gezin shoot

Menu Mail Bel App