Kind fotografie

Niks of niemand is mooier dan je eigen kind. Ze groeien zo snel, dat je soms de tijd even stil zou willen zetten. Leg je herinnering vast met een fotoshoot. En misschien stopt oma dan ook met het zeuren over een mooie foto van haar kleinkind.

In het weekend komt er €35 bovenop de prijs. De reiskosten buiten Hengelo zijn €0,35 per km.

Uitgelicht werk

Extra informatie over een Kind fotoshoot

Kleding

Trek je kind vooral iets aan wat comfortabel zit en hij/zij zelf ook leuk vindt. Je mag verschillende setjes kleding meenemen en dan kunnen we samen bekijken wat leuk is voor de foto’s. Probeer felle kleuren en drukke printjes te vermijden.

Voor de shoot

Bel, mail of app mij om te reserveren (zie contactpagina voor gegevens). Samen kijken we naar een datum en een locatie. Dit kan bij mij in de studio, op locatie of bij jullie thuis. Indien jullie de fotoshoot op een buitenlocatie willen laten plaatsvinden houden we het weerbericht in de gaten. Bij slecht weer kunnen we de shoot verzetten.

Tijdens de shoot

Bij een kinderfotoshoot draait het echt om de kinderen. Er komen dus geen volwassenen op de foto. We nemen rustig de tijd om het kindje te laten wennen aan de flitsers en de camera. Ook heb ik leuke ‘props’ in de studio waar hij/zij mee kan spelen. Heb je zelf leuke dingetjes zoals het favoriete knuffeltje van je kind? Neem dit dan gerust mee!

Na de shoot

Na de shoot ga ik bezig met het selecteren en bewerken van de foto’s. Jullie ontvangen het aantal foto’s dat bij het gekozen pakket hoort. De foto’s worden in principe via WeTransfer verstuurd. De optie voor de foto’s op een USB-stick is er voor €7,50.

Reistijd en extra kosten

  • Bij een reistijd van meer dan een half uur komt er €50 bovenop de prijs
  • Bij een reistijd van meer dan een uur komt er €75 bovenop de prijs

Boek een kind shoot

Menu Mail Bel App