Over mij

Als ik jullie op de foto mag zetten, wil je natuurlijk ook weten wie ik ben!

Wie ben ik?

Ik ben Maaike Hogebrug (1991) en woon in Hengelo. Ik heb Art & Technology (Kunst & Techniek) gestudeerd aan Hogeschool Saxion in Enschede, de plaats waar ik ook geboren ben. Een echte Tukker dus! Tijdens mijn opleiding heb ik een minor gevolgd aan de Fotovakschool in Amsterdam.

Familie

Ik woon samen met mijn creatieve vriend (hulde aan hem voor deze website) ons zoontje Jack (nov 2016) en onze hyperactieve Pomsky Harley. Als je mijn persoonlijke Instagram (@maaike_hogebrug) volgt dan zul je ook regelmatig foto’s van hen voorbij zien komen! Verder hou ik van cappuccino, paardrijden, snowboarden, shoppen, reizen en mijn Fuji film polaroid camera!

Fotografie

Fotograferen is mijn passie. Ik vind het prachtig om niet alleen mijn eigen herinneringen, maar ook die van jullie voor altijd vast te leggen. Ik vind het een eer om aanwezig te zijn bij bijzondere gebeurtenissen in iemands leven! Het leukste vind ik hoe blij ik mensen kan maken met mijn foto’s. Helaas kan ik er niet altijd bij zijn om de reactie te zien. Deel daarom de foto’s met reactie via social media en tag mij: Maaike Hogebrug Fotografie. Ik ben actief op social media (Facebook en Instagram) en vind het leuk om zo in contact te staan met mijn klanten.

Menu Mail Bel App