Love fotografie

Tijdens een loveshoot leg ik de liefde tussen twee mensen vast. Het kan zijn dat je dit wil omdat jullie gewoon heel erg verliefd zijn of omdat er een jubileum aan zit te komen!

Wil je een aanzoek doen en dit moment voor altijd vastleggen? Ik kan stiekem foto’s maken, zonder dat je partner het doorheeft. Zijn jullie al verloofd? Dan is het ook mogelijk om de foto’s van een loveshoot te gebruiken voor op de uitnodigingen!

In het weekend komt er €35 bovenop de prijs. De reiskosten buiten Hengelo zijn €0,35 per km.

Uitgelicht werk

Extra informatie over een Love fotoshoot

Kleding

Zorg ervoor dat jullie kleding niet vloekt en houd het rustig, dus geen drukke printjes of felle kleuren. Bij een loveshoot in de natuur vind ik mooie structuren in de stof altijd erg mooi, denk hierbij aan een aardetint wollen vest of sjaal.

Voor de shoot

Bel, mail of app mij om te reserveren (zie contactpagina voor gegevens). Samen kijken we naar een datum en een locatie. Dit kan bij mij in de studio, op locatie of bij jullie thuis. Indien jullie de fotoshoot op een buitenlocatie willen laten plaatsvinden houden we het weerbericht in de gaten. Meestal wordt de loveshoot op een mooie locatie geschoten.

Tijdens de shoot

Tijdens de fotoshoot gaat alle aandacht uit naar elkaar. Het is de bedoeling dat jullie lekker ontspannen en van elkaar kunnen genieten terwijl ik ‘stiekem’ foto’s maak. Natuurlijk kunnen we ook een aantal foto’s maken waarbij jullie wel in de camera kijken.

Na de shoot

Na de shoot ga ik bezig met het selecteren en bewerken van de foto’s. Jullie ontvangen het aantal foto’s dat bij het gekozen pakket hoort. De foto’s worden in principe via WeTransfer verstuurd. De optie voor de foto’s op een USB-stick is er voor €7,50.

Reistijd en extra kosten

  • Bij een reistijd van meer dan een half uur komt er €50 bovenop de prijs
  • Bij een reistijd van meer dan een uur komt er €75 bovenop de prijs

Boek een love shoot

Menu Mail Bel App