Zwangerschap fotografie

Gefeliciteerd, er komt gezinsuitbreiding aan! Jij of iemand die je kent is zwanger en wil graag een aantal mooie foto’s van haar zwangerschap laten maken. Plan aan het eind van je zwangerschap een fotoshoot of laat de groei van jouw buik in etappes vastleggen.

Een zwangschapsfotoshoot kan het beste gepland worden als de aankomende moeder rond de 32/34 weken zwanger is. Dan is de buik mooi rond, maar ben je nog niet geheel uitgeput!

In het weekend komt er €35 bovenop de prijs. De reiskosten buiten Hengelo zijn €0,35 per km.

Uitgelicht werk

Extra informatie over een Zwangerschap fotoshoot

Kleding

Als jullie ook foto’s willen van de blote buik, dan raad ik aan om de band van de zwangerschapsbroek of legging twee uur van te voren om laag te doen anders staat er misschien een afdruk hiervan in je buik. In mijn studio heb ik drie verschillende kanten jurkjes hangen die we kunnen gebruiken. Wanneer je samen met je partner (en kinderen) komt is het goed om de kleding op elkaar af te stemmen. Drukke printjes en felle kleuren kunnen jullie het beste vermijden. Algemene kledingtips kun je hier nog even lezen.

Voor de shoot

Bel, mail of app mij om te reserveren (zie contactpagina voor gegevens). Samen kiezen we een datum en een locatie. De foto’s kunnen bij mij in de studio worden gemaakt, maar bijvoorbeeld ook op een mooie locatie. Indien jullie de fotoshoot op een buitenlocatie willen laten plaatsvinden houden we het weerbericht in de gaten. Bij slecht weer kunnen we de shoot verzetten.

Tijdens de shoot

Tijdens de fotoshoot worden er meerdere foto’s gemaakt van jou en je mooie buik, want daar draait het natuurlijk om! Dit kan alleen, samen met je partner en eventueel met de rest van het gezin. Als je het niet fijn vindt om in de blote buik te staan, staat een strak shirtje ook erg mooi. Naar wens kunnen oneffenheden worden weggewerkt met Photoshop.

Na de shoot

Na de shoot ga ik bezig met het selecteren en bewerken van de foto’s. Jullie ontvangen het aantal foto’s dat bij het gekozen pakket hoort. De foto’s worden in principe via WeTransfer verstuurd. De optie voor de foto’s op een USB-stick is er voor €7,50.

Reistijd en extra kosten

  • Bij een reistijd van meer dan een half uur komt er €50 bovenop de prijs
  • Bij een reistijd van meer dan een uur komt er €75 bovenop de prijs

Boek een zwangerschap shoot

Menu Mail Bel App