Portret fotografie

Wil je mooie foto’s van jezelf voor bijvoorbeeld je Facebookpagina, een sollicitatiebrief of als cadeautje voor je trotse oma? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!
Let op: geen pasfoto’s!

In het weekend komt er €25 bovenop de prijs. De reiskosten buiten Hengelo zijn €0,30 per km.

Uitgelicht werk

Extra informatie over een Portret fotoshoot

Kleding

Ik raad altijd aan om verschillende kledingsetjes mee te nemen zodat we samen kunnen bekijken wat het mooiste is voor de foto’s. Probeer felle kleuren en drukke printjes te vermijden, dit kan erg afleiden. Bedenk ook wat je wil uitstralen!

Voor de shoot

Bel, mail of app mij om te reserveren (zie contactpagina voor gegevens). Samen kijken we naar een datum en een locatie. Dit kan bij mij in de studio, op locatie of bij jullie thuis. Indien jullie de fotoshoot op een buitenlocatie willen laten plaatsvinden houden we het weerbericht in de gaten. Bij slecht weer kunnen we de shoot verzetten.

  • Bij een reistijd van meer dan een half uur komt er €50 bovenop de prijs
  • Bij een reistijd van meer dan een uur komt er €75 bovenop de prijs

Tijdens de shoot

Het doel van de fotoshoot is om mooie en spontane foto’s van jou te maken. Eerst maak ik een aantal foto’s om te kijken of de belichting klopt. Op die manier kun jij vast een beetje wennen. De fotoshoot moet vooral leuk zijn en ontspannen verlopen. Het is tijdens de fotoshoot mogelijk om van kleding te wisselen.

Na de shoot

Na de shoot ga ik bezig met het selecteren en bewerken van de foto’s. Jullie ontvangen het aantal foto’s dat bij het gekozen pakket hoort. De foto’s worden in principe via WeTransfer verstuurd. De optie voor de foto’s op een USB-stick is er voor €7,50.

Boek een portret shoot

Menu Mail Bel App